You’re viewing a version of this story optimized for slow connections. To see the full story click here.

ByeByeStud team

Story by Bye Bye Stud May 11th, 2016
Despre noi vorbește povestea pe care am creat-o, una în care tinerii studenți ne sunt sursă de inspirație și energie, iar momentele transformate în emoții sunt cele care ne dau impulsul să o luăm de la capăt din nou cu mai mare plăcere. Experiența Bye Bye Stud este despre voi și noi, împreună, construind ceva remarcabil. Profesionalismul, pasiunea, perseverența și experiența unei echipe tinere și pline de entuziasm au susținut an de an așteptările voastre.


Sedinta Foto Gilau Stoma_959.jpg
Muncă, implicare, nopți nedormite, perseverență, timp, dedicare, sacrificii și împliniri deopotrivă, toate conturate fumos în emoție – sunt doar câteva din cuvintele prin care aș putea să exprim ce înseamnă Bye Bye Stud pentru mine. Împreună cu o echipă de oameni energici, entuziaști și pasionați reușim să oferim și să surprindem intensitatea celor mai sincere emoții. E un sentiment care te lasă fără cuvinte să vezi că datorită muncii pe care noi o depunem, tinerii absolvenți ajung să lege prietenii după câțiva ani de facultate, să zâmbească nestingherit, să se îmbrățișeze fără temeri și fără scut, să danseze și să creeze amintiri ce le vor lumina chipul multă vreme de acum încolo. Să conștientizezi că doar prin profesionalism, exactitate și rigurozitate poți livra unor tineri mai mult decât regie, structură și design de evenimente este ceea ce contează de fapt. Pe lângă toate acestea, este și o experiență personală de neimaginat. Mă simt norocos să fiu alături de o echipă minunată și atâția tineri frumoși, făcând ceea ce îmi place. Pot spune că este experiența vieții mele!
Alexandru Curca, General Manager
5D3_8497.jpg
5D3_9814.jpg
Când vine vorba despre etapa cea mai frumoasă din viață, de cele mai multe ori ne gândim la studenție. Magia acestor minunați ani o subliniem cu evenimente memorabile, pline de bucurie și emoție deopotrivă, atunci când cu toții ajungem la pragul maturității. E momentul în care voi sunteți actorii principali pe scena vieții.
Daniela Marian - Event Planner, Account Manager
5D3_9775.jpg
5D3_9745.jpg
Când ne gândim la studenți inevitabil ne gândim la tineri energici, plini de viață, mereu receptivi la ce se întâmplă în jurul lor. Când vine vorba de finalul studenției, toată concentrarea lor este canalizată pe evenimentele care marchează sfârșitul, dar și începutul unei noi etape din viața lor. Bye Bye Stud vine în ajutorul studenților și le oferă acestora evenimente care transformă emoțiile în amintiri.
Larisa Brincus - Event Planner, Account Manager
5D3_9661.jpg
5D3_8788.jpg
Cu toții am trăit și trăim emoții, dar dacă ar fi să vorbesc prin prisma experienței Bye Bye Stud, acest sentiment capătă o altă semnificație, una mai intensă, iar asta pentru că de această dată emoția este exprimată prin zâmbetele și fericirea de pe chipurile tinerilor deveniți absolvenți. Este plăcut să fii încercat de aceste sentimente, merită înzecit!
Ciprian Andriiciuc - Event Planner, Account Manager
5D3_9629.jpg
5D3_9619.jpg
Un puzzle format din emoție, râsete, uimire, recunoștință și fericire, asta înseamnă pentru noi organizarea de evenimente. Echipa Bye Bye Stud este mai mult decât “echipa care organizează festivități și banchete“, Bye Bye Stud este despre oameni frumoși, valori, principii și învățături. Ne bucurăm să fim alături de studenți în cele mai importante clipe din viața lor.
Viorica Rus - Event Planner, Account manager
5D3_9679.jpg
5D3_8781.jpg
Experiența Bye Bye Stud este despre voi și noi, împreună, conturând ceva remarcabil. Unicitatea și viziunea fiecăruia din voi pulsează entuziasmul nostru pentru a crea povești care surprind momentul plin de emoție și bucurie al încheierii celor mai frumoși ani, anii de studenție, moment în care voi sunteți “simply the best“.
Ioana Darlaczi - Event Planner, Assistant General Manager
Sedinta Foto Gilau Stoma_1036.jpg
Se spune că perioada de studenție este cea mai frumoasă și importantă din viața unui om, fiind plină de diverse evenimente, care își pun amprenta asupra personalității noului adult. Bye Bye Stud e despre oameni, prietenii care se leagă, amintiri pe viață, devotament, seriozitate și promptitudine.
Lavinia Vinersar - Event Planner, Junior Account Manager
5D3_9940.jpg
5D3_9878.jpg
Clipele cele mai importante din viața unui tânăr absolvent sunt conturate de experiențele acumulate în frumoasa perioadă a studenției, punctul culminant fiind epicul final cu tocile fluturând deasupra capului și zâmbetele necontrolate sub privirea emoționaților părinți.
Tudor Piticari - Logistics Manager
5D3_9563.jpg
5D3_9560.jpg
Meticulozitatea, calculele, gestiunea, planificarea sunt câteva caracteristici care ne duc cu gândul la organizarea de evenimente, dar adăugând puțină pasiune, dăruire și o porție mare de răbdare obținem ceva mai presus de atât. De aici putem vorbi deja de regizarea de evenimente, în care fiecare clipă pe care o veți trăi alături de noi se va transforma într-un moment unic, marcând poate cea mai dulce experiență de până acum, și anume, anii de studenție. O dată cu ultima strigare a catalogului începi să realizezi din ce în ce mai mult de ce porți pălăria aceea ciudată pe cap și mantia cea negră, ca de super-erou. Mai ai și o diplomă și o medalie, care poate nu înseamnă mare lucru în momentul acela, dar, la sfârșitul festivității, când vei arunca pălăria numită și tocă, până în tavan și vei auzi ropote de aplauze din sală, simțind toată emoția celor din sală, îți vei da seama, (privind în ochii strălucind ai părinților și prietenilor care ți-au fost alături) că tu ești eroul! Al lor, al tău și al nostru! Actor principal în piesa ta de debut!
Cătălin Semeniuc - Supply&Logistics Supervisor
5D3_8809.jpg
5D3_8522.jpg
Visul unor tineri de a ajunge pe culmile gloriei au format povestea Bye Bye Stud. S-au încărcat cu răbdare pentru câte vor veni, cu dorință de muncă și cu dragoste pentru studenți. Festivitățile sunt deliciul părinților, cu momente foarte emoționante, iar banchetele sunt deliciul studenților, care gustă din plin fiecare surpriză oferită de echipa Bye Bye Stud. De aceea putem afirma astăzi că aceste evenimente sunt făcute cu oameni, deveniți prieteni.
Cătălin Petcu - Technical Logistics Coordinator
Sedinta Foto Gilau Stoma_096.jpg
Si echipele de organizare :)
Sedinta Foto Gilau Stoma_592.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_556.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_494.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_314.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_696.jpg
Bun, gata cu pozele serioase :)
5D3_8699_final_resize.jpg
Boys will be boys
Sedinta Foto Gilau Stoma_627.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_613.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_618.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_642.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_726.jpg
The hell happened here? :))))
Sedinta Foto Gilau Stoma_739.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_748.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_740.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_741.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_742.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_743.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_744.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_745.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_747.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_764.jpg
Mda, noua ne place sa facem mutre… but it was funny huh? :))))
Sedinta Foto Gilau Stoma_789.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_790.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_774.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_775.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_776.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_780.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_782.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_784.jpg
Cel din stanga e prietenul nostru, fotograful Andrei Dragon, ca cica n-avem voie sa-i zicem “pozerul” :))))
Sedinta Foto Gilau Stoma_825.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_857.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_911.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_940.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_920.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_963.jpg
Sedinta Foto Gilau Stoma_996.jpg